AUTO AGENT AGRAM

Česta pitanja

kako pronaći?

Smatramo da je najbolja web adresa za pronalazak auomobila mobile.de.

zašto uvesti vozilo?

Dobro je poznato da Nijemci brinu o svojim vozilima te da je tržište značajno bolje kvalitete. 

u kojem roku?

Svako vozilo dostavljamo u dogovorenom roku, a isporuke vozila su uvijek petkom i subotom ili shodno dogovoru sa kupcem.

koliko i kada

Odgovori na najčešće postavljena pitanja

Odgovaramo Vam na neka od najčešće postavljenih pitanja koje smo dobivali i koja dobivamo svakodnevno. Ukoliko imate dodatna pitanja za koja niste pronašli odgovor slobodno nas kontaktirajte.

1.Koliko košta uvoz vozila u Hrvatsku?

Cijena uvoza vozila ovisi o više faktora. Neki od čimbenika uključuju: opremu vozila, cijenu vozila (novoga), CO2, lokaciju samog vozila itd.

2.Koliko košta vaša usluga?

Cijena usluge uvoza vozila ovisi o samom vozilu i njegovoj lokaciji. Ne postoji fiksna naknada usluge uvoza jer ne znamo koje vozilo ćete odabrati i gdje će se po to vozilo morati ići. Po odabiru vozila dobiti ćete ukupan iznos usluge uvoza vozila do registracije u RH. Pretraga vozila i izračun troškova unosa vozila naplačuje se po cjeniku.

3.Od kuda uvozite vozila?

Uvijek preferiramo kupnju vozila iz Njemačke jer smo dobro upoznati s njihovim tržištem i jezikom te se većina naše ponude odnose na vozila iz Njemačke. Vozila je također moguće uvesti i iz Slovenije, Austrije, Belgije, Nizozemske i Luksemburga.

4.Na što trebam paziti kod pretrage vozila?

Kod pretrage vozila bitno je da gledate vozila koja su u auto kućama, a ne od privatnih osoba. Neki od razlog zašto ne uvozimo vozila od privatnih osoba je to što nam privatna osoba ne može izdati račun za vozilo te ne možemo garantirati za kvalitetu vozila. 

5.Mogu li dati stari auto pod račun?

Na žalost nije moguće uzeti staro vozilo pod račun za vozila koja uvozimo po narudžbi.

6.Mogu li kupiti auto iz uvoza na leasing?

Vozilo možete kupiti putem leasinga neovisno dali ste fizička ili pravna osoba.

auto agent agram